UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to. Czytaj więcej…

Zrozumiałem

 

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

Uncategorised

Sklep Czarków ul. Powstańców Śląskich 36
godziny otwarcia:
wtorek - piątek od 7:00 do 17:00
sobota od 7:00 do 13:00

Sklep Suszec ul. Świętego Jana 13
godziny otwarcia:
wtorek - piątek od 7:30 do 16:00
sobota od 7:30 do 12:30

Sklep Pszczyna ul. Katowicka 25 A
godziny otwarcia:
wtorek - piątek od 7:00 do 17:00
sobota od 7:00 do 13:00

Sklep Goczałkowice I ul. Szkolna 6
godziny otwarcia:
czas letni
poniedziałek - piątek od 7:00 do 20:00
sobota od 7:00 do 16:00
czas zimowy
poniedziałek - piątek od 7:00 do 18:00
sobota od 7:00 do 16:00

Sklep Goczałkowice II ul. Jeziorna 38 A
godziny otwarcia
wtorek - piątek od 7:30 do 16:00
sobota od 7:00 do 12:00

Sklep Pszczyna ul. Ogrodowa 27 D
godziny otwarcia:
czas letni
wtorek- piątek od 8:00 do 17:00
sobota od 7:00 do 12:00
czas zimowy
wtorek- piątek od 8:00 do 16:00
sobota od 7:00 do 12:00



Zapraszamy na zakupy.


Zakład Masarsko-Wędliniarski Henryk Kania

43-211 Czarków k/Pszczyny,
ul. Powstańców Śląskich 36
tel. (32) 448-47-04, fax (32) 211-48-89

email: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.


Sprzedaż hurtowa:

poniedziałek-piątek 5.00-18.00,
sobota 5.00-12.00


Ubojnia trzody chlewnej

43-200 Poręba k/Pszczyny,
ul. Świerczewskiego 56
tel. (32) 448-03-34


    Zakład Masarsko-Wędliniarski powstał w 1990 roku w Czarkowie k/ Pszczyny.

    Właścicielem zakładu jest Henryk Kania, który poprzez te wszystkie lata poniósł duże nakłady na rozbudowę. Rozszerza ofertę asortymentową pokonując kolejne bariery w drodze do zadowolenia gustów swoich klientów.

   W 2004 roku powstała jedna z najnowocześniejszych ubojni trzody chlewnej w regionie. Po spełnieniu wszystkich wymogów zakład został zakwalifikowany jako zakład unijny.

  Nadrzędnym celem działalności jest ciągłe zaspakajanie potrzeb, wymagań i oczekiwań naszych klientów w zakresie bezpieczeństwa zdrowotnego wyrobów poprzez odpowiedzialną organizację pracy.

     Aby osiągnąć ten cel wprowadziliśmy system zapewnienia jakości zdrowotnej opierając się na analizie zagrożeń i krytycznych punktów kontroli HACCP, który jest oparty na systemach- GMP dobra praktyka produkcyjna i GHP- dobra praktyka higieniczna. Deklarujemy, iż funkcjonujący w firmie system HACCP jest zgodny z zasadami Światowej Organizacji Zdrowia „WHO”.

    Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom oferujemy Państwu produkty najwyższej jakości i klasy, w tradycyjny sposób wykonane szynki, polędwice, balerony oraz inne wyroby wędliniarskie o wyjątkowej recepturze i wysublimowanym smaku. Nasze produkty smakują doskonale podczas śniadań czy kolacji, nadają się na wykwintne stoły i przyjęcia.

    W ramach swojej działalności zakład współpracuje z odbiorcami indywidualnymi oraz hurtowniami z całego śląska. Serdecznie zapraszamy do odwiedzenia naszych sklepów. Chcemy zaproponować Państwu nasze wyroby i mamy nadzieję, że Was w pełni usatysfakcjonuje ich jakość i niepowtarzalny smak.

wkróce